Aan het laden... Even geduld...

Vertaling

Onze Nieuwsbrief


Leveringsinformatie

De verzending van uw pakket wordt verzorgd door Taxipost van bpost. Deze distributeur staat bekend als een correcte en betrouwbare partner. Uw pakket wordt de werkdag volgend op de datum van bestelling in het distributiecentrum ter verzending aangeboden. Dat wil zeggen dat bestellingen in het weekend, maandagmorgen in het postkantoor aangeleverd worden.

Wij streven naar een zo kort mogelijke verzendtermijn. Binnen de 5 (vijf) dagen zou u de bestelling moeten ontvangen. In geval van overmacht (staking bpost,…) kunnen wij dit niet garanderen en zijn we hiervoor niet verantwoordelijk en aansprakelijk.

Kindermaten.com hanteert een vast verzendtarief van € 5,50 per pakketverzending binnen de BeNeLux (België, Nederland en Luxemburg) en Duitsland.

Elk pakket heeft een unieke barcode zodat u uw bestelling op de voet kan volgen. Klik hier om te zien waar uw pakket zich momenteel bevindt.

Indien u niet thuis was wanneer de postbode bij u aanbelde, kunt u het pakket gaan ophalen bij het naburige postkantoor, postpunt of een tweede aanlevering aanvragen.

Eventuele wijzigingen in de verzendkosten moeten op voorhand kenbaar gemaakt worden aan de klant.

bpost.png