Aan het laden... Even geduld...

Vertaling

Onze Nieuwsbrief


Retourinformatie

Indien u een verkeerde kindermaat zou besteld hebben of niet helemaal tevreden zou zijn over het verkregen artikel, kunt u dit artikel retourneren.

Let op, hiervoor gelden wel strikte regels.

  • Het artikel moet ongedragen, ongewassen en in bezit zijn van alle oorspronkelijke labeltjes zoals dit het geval was bij de opening van de verzenddoos.
  • Het mag geen rooklucht bevatten van bv. sigaretten of pijp.
  • Ten laatste 14 (veertien) dagen na ontvangst van de artikelen moet uw kennis gegeven te hebben (retouraanvraag ingediend hebben) het artikel te willen retourneren. Dit overeenstemmend de Belgische wet op Verkoop op afstand, waar u 14 (veertien) dagen de tijd heeft om een artikel te retourneren zonder opgave van reden. Na deze 14 (veertien) dagen is de verkoop gesloten en is retourneren niet meer mogelijk.

U stuurt uw aanvraag om te retourneren naar volgend e-mailadres: retour@kindermaten.com

Deze mail moet volgende gegevens bevatten: uw persoonsgegevens, het bestel-id die u vindt op de factuur of bevestigingsmail, een gepast onderwerp zoals:“Aanvraag van Retour”, de reden van retour (niet verplicht) maar gewenst om onze service te verbeteren, uw bankrekeningnummer om het totaalbedrag terug over te schrijven op uw rekening. Gelieve het rekeningnummer op te geven waarmee u heeft betaald, zo kunnen wij beide nummers vergelijken om fraudebestrijding uit te voeren. Nadat wij uw mail hebben ontvangen, sturen wij een persoonlijke bevestigingsmail.

U kunt vervolgens het artikel terugsturen naar ons hoofdkantoor.

Kindermaten.com
Zuid-Australiëlaan 31
2500 Lier
België. 
 

 

De retourzending gebeurt volledig op uw eigen risico en u betaalt de verzendkosten. Indien de retourzending verloren gaat bent u hiervoor aansprakelijk.

Na aankomst van uw retourartikel, controleren wij of aan al de retourvoorwaarden zijn voldaan. Zo ja, accepteren wij de retour en schrijven we het totaalbedrag terug over op uw rekening. Zo nee, de retour wordt niet aanvaard en u kunt het artikel terug ophalen op ons hoofdkantoor binnen de 7 (zeven) dagen .

Een niet voldoende gefrankeerde retourverzending is ter uwer laste. Zo ontstaat er een vordering die automatisch van het totaalbedrag wordt afgetrokken (bij acceptatie retour) of een openstaande schuld die u dient te betalen (bij niet-acceptatie retour).